Peugeot 208 Forums banner

Subwoofer i wzmacniacz pomyślnie zainstalowane

1 reading
20K views 8 replies 7 participants last post by  pocketrocket60  
#1 ·
Cóż, to była ogromna katorga, ale gotowe!

Zainstalowałem 12-calowy subwoofer JBL, skrzynię Stealth Sub, wzmacniacz JBL 600 W i dwa głośniki JBL 6X9 w mojej linii GT.

Miałem ten sam zestaw w moim MK5 Golf GTI, więc po prostu go przeniosłem.

Zaktualizowałem również przednie głośniki do... zgadliście, głośników komponentowych JBL.

To była cholernie ciężka praca ze względu na brak wyjść RCA itp., ale udało mi się to zrobić i brzmi niesamowicie!

Jeśli ktoś chce jakieś informacje lub zdjęcia, dajcie znać ??

Pozdrawiam Mike

#2 · (Edited)
Witaj Mike

Przede wszystkim. Jeśli udostępnisz zdjęcie lub informacje. Mógłbym ukończyć mój projekt modernizacji systemu audio mojego peugeot208

Najważniejszym i moim pierwszym problemem jest sposób podłączenia kabla z SMEG. Skomentowałeś. Nie ma gniazda RCA, ale zrobiłeś to. Myślę, że to doskonała robota.

Jeszcze raz, daj mi znać, jak podłączyć wzmacniacz do SMEG.
Miłego dnia!!!!

Dzięki/BR. Scott.

#5 ·
Zawsze uważam, że lepiej nie modyfikować okablowania. Aby wykonać połączenia, użyłem kabla adaptera quadlock do quadlock za radiem i wykorzystałem połączenia na adapterze.

Miałem gdzieś schemat okablowania i postaram się go znaleźć, ale adapter jest najłatwiejszy, ponieważ schemat Peugeota był według pinów, a nie według kolorów.

Steve

#6 ·
Cóż, to była straszna katorga, ale gotowe!

Zainstalowałem 12-calowy subwoofer JBL, skrzynię Stealth Sub, wzmacniacz JBL 600 W i dwa głośniki JBL 6X9 w mojej linii GT.

Zaktualizowałem również przednie głośniki do.......zgadliście głośników komponentowych JBL.

To była cholernie ciężka praca ze względu na brak wyjść RCA itp., ale udało mi się to zrobić i brzmi niesamowicie!

Pozdrawiam Mike
Cześć Mike, jeśli masz jakieś zdjęcia, proszę, planuję coś podobnego, dzięki

#9 ·
Cóż, to była straszna katorga, ale zrobione!

Zainstalowałem 12-calowy subwoofer JBL, stealth Sub box, wzmacniacz JBL 600 W i dwa głośniki JBL 6X9 w linii GT.

Zaktualizowałem również przednie głośniki do.......zgadłeś głośników komponentowych JBL.

Pozdrawiam Mike
Chciałbym pełne szczegóły kolego na temat wykonania tego ulepszenia proszę